joi, 13 decembrie 2007

Handbaliştii suceveni, premiaţi la sfârşit de tur

După faptă şi răsplată



La capătul celui mai fructuos sezon de toamnă din istoria handbalului sucevean, elevii antrenorilor Petru Ghervan şi Leonard Bibirig nu puteau avea parte decât de un banchet de sfârşit de an pe măsura faptelor. În atmosfera plăcută oferită de Restaurantul Brădet, sportivii de la Universitatea Suceava au fost premiaţi pentru merituosul loc 6 obţinut la finalul turului în aplauzele asistenţei alcătuite din sponsori, jurnalişti, soţii sau prietene. În alocuţiunea sa, tehnicianul Petru Ghervan a ţinut să mulţumească jucătorilor, conducătorilor, cât şi oamenilor de bine care au sprijinit suflarea handbalistică în cursul acestui an plin de realizări. „Suntem o echipă mică, care iată, într-un timp relativ scurt am reuşit să devenim un nume respectat în România. S-a muncit bine în vară, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Din păcate în ultimele meciuri ale sezonului nu a ieşit totul la fel cum doream, însă nu trebuie uitat totuşi că ne-au învins deţinătoarea Challenge Cup, UCM Reşiţa şi campioana en-titre, HCM Constanţa. Evoluţiile de până acum ne îndreptăţesc să sperăm la o clasare în prima jumătate a clasamentului la finalul campionatului, sau de ce nu, chiar la o participare în cupele europene”, a declarat Petre Ghervan.

Autorităţile locale au promis sprijin pentru echipă

Toţi ceilalţi care au urmat la cuvânt, rectorul Universităţii Ştefan cel Mare, Adrian Graur, preşedintele Consiliului Judeţean, Gavril Mârza şi primarul municipiului Suceava, Ion Lungu au ţinut să mulţumească jucătorilor şi antrenorilor pentru ceea ce au realizat în anul 2007. „CS Universitatea a arătat într-adevăr ca o echipă de elită şi mă bucur că măcar în handbal am reuşit să ne impunem la nivel naţional. Puteţi conta şi pe mai departe pe sprijinul Consiliului Local şi al meu personal. Îmi doresc totodată ca celelalte sporturi din Suceava să urmeze exemplul vostru, care este unul de urmat”, a precizat Ion Lungu.

Sponsorii şi echipa

În calitate de reprezentant al finanţatorilor, preşedintele Consiliului de Administraţie, Viorel Nuţu, a dorit să-i nominalizeze pe toţi aceia care au susţinut financiar echipa, începând cu investitorii principali, Universitatea Ştefan cel Mare, Consiliul Judeţean şi Primăria Suceava,şi continuând apoi cu sponsorii privaţi: Darex Auto, Mobil 1, General Construct, Everiscan, Lider CMC, Betty Ice, SUCT, Global Design, Civica, Axicon, Arond, Deco Design, Dorna SA, Asico Trans, FIAM, Roplast Thermo, Revine Impex, Tehno Activ, Biostar, Vivat Construct, Loial Impex, Givas Comimpex, Centrul Comercial Zimbrul, Intercardiodiab şi Alumet. În încheiere, Răzvan Gavriloaia s-a arătat recunoscător, în numele jucătorilor, pentru condiţiile de a face performanţă care există în prezent la Suceava, asigurând asistenţa că şi rezultatele echipei se vor situa de acum la acelaşi nivel. Andrei, Pralea, Spiridon, Bibirig, Chiruţ, Adomnicăi, Mitrea, Tcaciuc, Gavriloaia, Bursuc, Ţuţu, Ignat, Dospinescu, Zvanciuc, Brădăţan, Mihai şi Hapenciuc sunt handbaliştii care au făcut din CS Universitatea Suceava un nume respectat în România.

0 comentarii: