joi, 13 decembrie 2007

PLD Vultureşti se va transfera la PC


Politica



Preşedintele filialei liberal-democrate din comuna Vultureşti, Dragomir Jeder a anunţat că organizaţia se va transfera la Partidul Conservator. Acesta susţine că în PC va fi urmat de toţi cei aproape 200 de actuali membri ai PLD din localitate. Motivul supărării liberal- democraţilor din Vultureşti este faptul că nu au fost consultaţi în legătură cu înfiinţarea viitorului PD-L, ce va fi format în urma fuziunii prin absorbţie cu PD.

O altă nemulţumire invocată de Dragomir Jeder este faptul că membrii PLD din Vultureşti nu vor să colaboreze cu oameni din PD, o formaţiune desprinsă din FSN. Acesta a precizat că s-a optat pentru PC, pentru că acest partid este unul mai stabil şi care îşi păstrează doctrina şi conduita politică.

Preşedintele PC Suceava, Costel Ignătescu, a salutat decizia Organizaţiei PLD din Vultureşti, de a trece la conservatori şi a declarat că uşa filialei judeţene a PC va rămâne deschisă, deoarece organizaţia vrea să se întărească înaintea scrutinelor electorale din 2008.

În replică, purtătorul de cuvânt al PLD Suceava, deputatul Romică Andreica, a precizat că Organizaţia din Vultureşti urma să fie desfiinţată, pentru că deşi avea 286 de membri, la euroalegeri a obţinut doar 75 de voturi.

0 comentarii: