joi, 13 decembrie 2007

Liberalii îi consideră pe social-democraţi cu „mofturi şi de fiţe”


Politica



Liderul municipal al PNL Suceava, Angela ZarojanuLiderul municipal al PNL Suceava, Angela Zarojanu, a reacţionat prompt la adresa ultimelor declaraţii ale omologului său de la PSD Virginel Iordache şi a explicat că este surprinsă de poziţia social democraţilor care indică faptul că încă nu s-au maturizat politic. Angela Zarojanu a apreciat miercuri, într-o conferinţă de presă că votul pentru buget este unul prea important „pentru a se face tot felul de mofturi şi fiţe”. „Eu cred că acum PSD nu face decât să se bage în seamă la votarea bugetului care a fost întocmit în urma procurării de fonduri de către administraţia liberală de la guvernul liberal. Ori se pare că la plăcinte înainte!”, a explicat Angela Zarojanu.

Preşedintele PNL Suceava a mai spus că pentru reparaţii la străzi, în bugetul pe 2008 s-au prins 250 de miliarde de lei vechi faţă de 137 de miliarde în acest an ceea ce înseamnă că drumurile reprezintă o prioritate a Primăriei. „Am văzut că PSD solicită reparaţia unor străzi care deja au fost reparate anul acesta, am văzut că doresc să se construiască o grădiniţă în Obcine care deja a început să se construiască şi atunci probabil că dumnealor doresc să facă o trecere în revistă a realizărilor administraţiei liberale lucru pe care-l salutăm. Foarte bine să repete realizările noastre pentru că au de învăţat din acest lucru”, a afirmat preşedintele organizaţiei locale PNL Suceava.

La ultima sa conferinţă de presă liderul PSD Suceava a cerut ca la anul să fie reparate aproximativ 30 de străzi în toate cartierele şi mai multe locuri de joacă ameninţând că, în cazul în care propunerile nu vor fi aprobate aleşii social-democraţi nu vor vota bugetul şi vor părăsi sala de şedinţe în semne de protest.

0 comentarii: