joi, 13 septembrie 2007

Locuri de muncă pentru tinerii absolvenţi din judeţul Suceava

• Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi se va desfăşura în 28 septembrie, în Suceava, Fălticeni, Vatra Dornei, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc

Tinerii absolvenţi din judeţul Suceava au şansa ca, în această perioadă, să-şi găsească mai uşor un loc de muncă. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava organizează, în data de 28 septembrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul se va desfăşura, începând cu ora 10.00, în cinci locaţii concomitent, în Suceava, în holul mare al Casei Culturii, precum şi în municipiile Fălticeni, Vatra Dornei, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc, în sediile Agenţiilor Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
Pentru ediţia din acest an, AJOFM Suceava a contactat 60 agenţi economici din judeţ, care au comunicat 121 de locuri de muncă vacante. Oferta acestor societăţi cuprinde 8 locuri pentru ospătar, 5 pentru ajutor de ospătar, 5 pentru barman, 8 pentru confecţioner articole din piele şi înlocuitori, 30 pentru tâmplar universal, 25 de posturi de muncitor necalificat, 20 de confecţioner textile, restul posturilor adresându-se economiştilor şi inginerilor mecanici.
„Cu convingerea că energia, entuziasmul şi deschiderea spre nou a tinerilor vor învinge temerile angajatorilor legate de asumarea responsabilităţilor şi atitudinea faţă de muncă a absolvenţilor, vom fi onoraţi că au ales să le fim parteneri la început de drum profesional”, a declarat directorul executiv al AJOFM Suceava, Constantin Şuvăr.
Acesta a precizat că specific promoţiei din acest an este creşterea şanselor pentru tinerii absolvenţi de a-şi începe o carieră profesională, odată cu abordarea de către angajatori a noilor tehnici de recrutare care nu mai pun accent pe experienţa unui candidat, luând mai mult în considerare abilităţile şi potenţialul de dezvoltare ale unui tânăr.

0 comentarii: