vineri, 7 septembrie 2007

ROMEXPO organizeaza la Suceava prima editie Targului de Turism al Bucovinei



Continuand politica sa de implicare in organizarea de targuri si expozitii in cele mai importante zone economice ale Romaniei, ROMEXPO si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava organizeaza, in perioada 14-16 septembrie, Targul de Turism al Bucovinei, in parteneriat cu autoritatile locale si asociatiile profesionale. Targul de Turism al Bucovinei se va desfasura in Centrul Economic Bucovina - Noul Complex Expozitional aflat in vecinatatea aeroportului din localitatea Salcea, la circa 10 kilometri de Suceava.


Tematica este foarte diversificata si cuprinde mai multe categorii de turism care exista in zona Bucovinei: turism de afaceri, turism activ, agroturism, turism cultural, turism balnear, ecoturism, turism de odihna, turism rural, turism pentru sporturile de iarna, recreere si agrement.

Participa peste 70 de firme, asociatii de turism din zona Bucovinei, hoteluri, pensiuni, locuri de agrement, pe o suprafata de 520 de metri patrati. Targul este destinat specialistilor in turism, agentiilor de turism atat din tara, cat si din strainatate, institutiilor de invatamant superior de profil, societatilor de asigurari, reprezentatilor ambasadelor straine in Romania, oficiilor de promovare a turismului in strainatate. Si-au anuntat intentia de a participa la aceasta manifestare un numar de 22 de agentii de turism si trei institutii de invatamant superior de profil. De asemenea, Asociatia Agentiilor de Turism din Bulgaria (BATA) s-a aratat interesata de eveniment.

Targul se doreste a fi un eveniment important in cadrul salbei de manifestari reunite sub denumirea ANUL BUCOVINA. Organizat cu scopul promovarii unicitatii potentialului turistic al Sucevei, ANUL BUCOVINA cuprinde, practic, toate evenimentele culturale si artistice care au loc in judetul Suceava incepand din iunie 2007, timp de un an de zile. Informatii complete asupra tuturor manifestarilor cuprinse in programul ANUL BUCOVINA, precum si asupra zonei turistice a judetului Suceava pot fi gasite pe site-urile www.anulbucovina.ro si www.redescoperabucovina.ro.

0 comentarii: