marți, 20 noiembrie 2007

Cercetat de Poliţie pentru tentativă de incest

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Dărmăneşti, este cercetat de Poliţie, fiind acuzat că a încercat să întreţină raporturi sexuale cu propria sa fiică, o tânără în vârstă de 20 de ani, cu deficienţe mintale.

Dosarul penal întocmit pe numele respectivului a fost trimis, zilele trecute, înapoi la Poliţie de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, pentru continuarea cercetărilor.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, toată povestea s-a petrecut în iarna anului 2006, atunci când victima a depus o plângere la Poliţie, în care reclama faptul că tatăl său a violat-o.

Tânăra a povestit că tatăl său a obligat-o să se dezbrace şi, sub ameninţări, a făcut sex cu ea. Audiat la Poliţie, bărbatul a recunoscut că, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a încercat să întreţină raporturi sexuale cu fiica sa, însă, a mai scris în declaraţia dată în faţa oamenilor legii, acest lucru nu s-a mai petrecut.

Tatăl acuzat de incest a fost dus şi în faţa detectorului de minciuni al Poliţiei, aparatul indicând că răspunsurile date de bărbat au fost sincere şi că, într-adevăr, raportul sexual dintre cei doi nu a avut loc.

Întrucât povestea este una destul de încurcată, procurorii au retrimis dosarul la Poliţie şi au cerut continuarea cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de incest.

0 comentarii: