luni, 26 noiembrie 2007

Un bărbat din Mironu a înapoiat o ştampilă după ce a luat-o acasă din greşeală


Actualitate



urna vot.jpgUn alegător din localitatea suceveană Mironu a plecat cu ştampila cu care a votat în buzunar, iar când membrii secţiei de votare au sesizat lipsa ştampilei, bărbatul se întorcea deja să o înapoieze membrilor secţiei de votare.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, Alin Botezatu, a declarat că la o secţie de votare din localitatea Mironu, din comuna Valea Moldovei, a fost sesizată, în jurul orei 15, dispariţia unei ştampile.

După puţin timp ştampila a fost adusă înapoi de alegătorul care o luase din greşeală. Preşedintele secţiei de votare pentru alegerea europarlamentarilor români din Mironu, Mihaela Ivanovici, a spus că dispariţia ştampilei a fost constatată la ora 14.40.

Din acest motiv cele zece persoane aflate în acel moment în secţia de votare au fost percheziţionate dar nu s-a găsit asupra lor nici o ştampilă. Persoana care a luat ştampila şi-a dat seama când a ajuns acasă de acest fapt, motiv pentru care s-a grăbit să o restituie, nefiind amendat.

0 comentarii: