miercuri, 12 decembrie 2007

Aurel Vasiliu vs. Costel Ignătescu, meciul sfârşitului de an în PC Suceava


Politica



ignatescuLiderul judeţean al PC Suceava, Costel Ignătescu i-a solicitat marţi, fostului preşedinte al organizaţiei municipale Suceava a partidului, Aurel Vasiliu, să demareze de urgenţă un proiect care să aibă ca principal obiectiv scrierea unui „manual al parazitului politic”. În felul acesta Ignătescu i-a răspuns lui Vasiliu la ultimatumului pe care acesta din urmă i l-a dat luni liderului judeţean în vederea organizării de alegeri interne în PC.

„Ultimatumul dat de domnul Vasiliu, ca formă de protest faţă de interimatul de la nivelul conducerii judeţene şi municipale Suceava reprezintă o atitudine cel puţin bizară a acestui etern fost preşedinte interimar al organizaţiei municipale”, a declarat Ignătescu.

Liderul judeţean al conservatorilor este extrem de supărat că de la preluarea conducerii organizaţiei judeţene de către el rolul lui Vasiliu a fost doar decorativ, implicarea acestuia în activitatea organizaţiei municipale fiind practic nulă.

„Cât timp domnul Vasiliu şi-a asumat doar dreptul de a încasa sumele ce cred că i se cuvin în calitate de consilier municipal sau membru în Adunarea Generală a Acţionarilor de la TERMICA SA Suceava, declinându-şi orice obligaţie faţă de a partid, nu poate nici să pună condiţii şi nici să dea ultimatumuri”, susţine Ignătescu.

În finalul declaraţiei sale preşedintele PC Suceava a spus că părerea majorităţii conservatorilor este că în momentul de faţă Vasiliu nu este altceva decât „un veritabil cal troian al vechii conduceri” care are ca principal scop distrugerea PC Suceava.

0 comentarii: