luni, 17 decembrie 2007

Gheorghe Flutur a anunţat cine e şeful în noul PD-L


Politica



Gheorghe-FluturVicepreşedintele PD-L (la nivel central), Gheorghe Flutur, va conduce pe viitor şi organizaţia judeţeană Suceava a partidului în structura de conducere a acestei filiale fiind 16 membri PLD şi 13 membri PD. De remarcat că preşedintele PD Suceava, Eugen Constantin Uricec, nu se regăseşte în conducerea restrânsă a organizaţiei nou înfiinţate. Preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, duminică, în sediul proaspăt sfinţit al formaţiunii noua conducere a organizaţiei judeţene rezultate din fuziunea PD şi PLD. El a explicat că va deţine funcţia de preşedinte, iar prim vicepreşedinţi vor fi deputatul Dumitru Pardău, fost preşedinte PLD Suceava, şi avocatul Radu Ursu, fost vicepreşedinte PD Suceava.

Secretarul general al organizaţiei este tânărul Marius Vătafu, ce a deţinut aceeaşi funcţie şi la nivelul PLD, iar secretar general adjunct este omul de afaceri Ioan Bălan, el venind din partea PD. În conducerea restrânsă a organizaţiei vor fi co-optaţi 16 membri PLD şi 13 membri PD, în condiţiile în care la nivel naţional proporţia este de 19 la PD şi 10 de la PLD. Senatorul a mai spus că în noul partid „este loc pentru fiecare” şi a arătat că birourile de conducere ale PD şi PLD „se vor contopi” în perioada următoare. Flutur a mai anunţat că preşedinte al organizaţiei municipale Suceava a PD-L va fi medicul Gabriel Gospodaru, fost preşedinte al organizaţiei municipale PLD, deşi acesta din urmă a spus în mai multe rânduri că nu-şi doreşte să conducă organizaţia.

Întrebat ce funcţie va avea în noua organizaţie preşedintele PD Suceava, Eugen Constantin Uricec, Flutur a spus că încă nu s-a stabilit, urmând să fie luată o asemenea decizie de conducerea centrală a PD. Sediul noii formaţiuni politice a fost stabilit într-un fost magazin de mochete, iar Gheorghe Flutur a arătat că noua formaţiune intenţionează să păstreze şi spaţiile în care au funcţionat PD şi PLD.

0 comentarii: