joi, 24 ianuarie 2008

Fotbal. Liga a III-a >> Cetatea, învinsă în primul amical al iernii


Sport



marian pana Cetatea Suceava a început cu o înfrângere seria partidelor de verificare din această iarnă, pierzând miercuri cu scorul 0-2, pe terenul formaţiei Politehnica II Iaşi. Deşi se deplasa în Copou cu gândul la victorie, trupa antrenată de Marian Pană nu a rezistat decât jumătate de oră în faţa echipei secunde a ieşenilor, Plugaru deschizând scorul în minutul 31 cu un şut din colţul careului. Sucevenii au replicat imediat prin Beleca, însă şutul atacantului sosit de la CS Gura-Humorului nu a găsit cadrul porţii adverse.

Dominarea ieşenilor s-a accentuat pe parcursul reprizei secunde, când pe fondul numeroaselor schimbări efectuate în tabăra sucevenilor, gazdele şi-au majorat avantajul prin Ştefan, acesta finalizând din apropierea porţii o centrare venită de pe partea dreaptă.

Deşi s-a arătat nemulţumit de rezultat, tehnicianul Marian Pană a subliniat că nu este cazul să facem „un capăt de ţară” de pe urma acestei înfrângeri. „Am întâlnit o echipă mult mai bine pregătită din punct de vedere fizic decât noi. În prima repriză am practic un joc bun, pe fondul căruia puteam să egalăm înainte de pauză. Nu facem însă o tragedie din acest insucces, deoarece am dorim să vedem la lucru întreg lotul de jucători. Deşi am avut parte de un adversar incomod, rezultatul final este neconcludent, atât pentru potenţialul echipei, în general, cât şi pentru cel al jucătorilor aflaţi în probe la noi”, a afirmat la sfârşitul întâlnirii antrenorul principal al Cetăţii.

Cele două formaţii au început partida în următoarele formule de joc:

Cetatea Suceava: Rohetki - Halip, Nicolau, Teslariu, Leuciuc – Apetri, Onciu, Celpan, Cojenel – Beleca, Dicher.

Politehnica II Iaşi: Costaş – Drânceanu, Gheban, Şuh, Bernard, Pandele – Plugaru, Cososchi, Tofan – Ştubei, Caragea.

Pe parcursul meciului, cei doi tehnicieni au rulat, fiecare, întreg lotul de jucători avuţi la dispoziţie.

0 comentarii: