joi, 24 ianuarie 2008

Fotbal. Liga a III-a >> Juventus pleacă în cantonament


Sport



Juventus După o scurtă perioadă de reacomodare la efort desfăşurată în localitate, Juventus Falticeni efectuează începând de joi un cantonament montan de zece zile la Vatra Dornei. Pentru acest stagiu de pregătire, antrenorii Ovidiu Murariu, Bogdan Grosu şi Marius Lup au deplasat un lot total de 22 de fotbalişti. Astfel, pe lângă jucătorii din vechea “gardă”, din această iarnă s-au alăturat primei echipe şi 5 juniori din propria pepinieră: Bolohan, Cozma, Cara, Luchian şi Zaharia.

“Primele şedinţe de antrenamente au decurs foarte bine. Deocamdată nu avem noutăţi în cadrul lotului, dar până la reluarea campionatului dorim aducerea unor jucători care să acopere posturile deficitare. Totodată, sperăm ca în cantonamentul de la Vatra Dornei să disputăm şi câteva meciuri de verificare pentru a ne lămuri asupra potenţialului echipei. A rămas să stabilim la faţa locului adversarii, totul în funcţie şi de condiţiile terenurilor din localitate”, a precizat şeful băncii tehnice fălticenene, Ovidiu Murariu.

“Alb-negrii” vor reveni la Fălticeni la începutul lunii februarie pentru ultima perioadă a pregătirilor, interval în care echipa de pe malul Şomuzului va efectua şi două partide de verificare în compania celor de la Aerostar Bacău.

0 comentarii: