joi, 24 ianuarie 2008

Handbal, Liga Naţională >> CS Universitatea joacă joi primul meci la turneul de la Arad


Sport



handbal universitatea sv Handbaliştii suceveni au intrat în partea a doua a stagiului de pregătire centralizată de la Băile Felix. După două amicaluri în care s-a impus în faţa formaţiei CSM Oradea, „studenţii” suceveni vor debuta astăzi la Cupa „Unirii”, un turneu amical care se desfăşoară la Arad şi la care vor mai lua parte maghiarii de la Komloi Baniasz, CSM Oradea, Minaur Baia Mare şi HC Arad.

În primul meci, CS Universitatea va înfrunta formaţia Komloi Baniasz (Ungaria), joi cu începere de la ora 11.15. Tot joi, sucevenii ar fi trebuit să joace cu HCM Constanţa dar campioana en-titre i-a anunţat pe organizatorii turneului că nu vor mai participa, motiv pentru care elevii lui Petru Ghervan vor disputa următorul joc abia vineri. „Suntem în grafic cu pregătirile şi aştept de acum o creştere în joc din partea echipei. Am obţinut două victorii cu CSM Oradea care ne oferă un moral bun. Important e ca băieţii să nu mai sufere accidentări. Zvanciuc, Ignat, Bursuc şi Gavriloaia sunt refăcuţi după unele probleme medicale. Singurul jucător care nu s-a antrenat normal în aceste zile a fost Constantin Brădăţan, care a suferit o ruptură fibrilară la gamba piciorului drept” a declarat Petru Ghervan.

După turneul de la Arad, care se va încheia pe 26 ianuarie, echipa locală de handbal va reveni la Suceava iar luni, 29 ianuarie, universitarii vor înfrunta, într-un alt amical, naţionala de handbal masculin a Republicii Moldova, despre care tehnicianul sucevean a precizat că este o echipă de perspectivă.

0 comentarii: