joi, 24 ianuarie 2008

Prefectul de Suceava doreste un program de eradicare a pirateriei in transportul de persoane


Prefectul judetului Suceava, Orest Onofrei, a propus ca Autoritatea Rutiera Romana (ARR) sa intocmeasca, in colaborare cu celelalte institutii competente, un proiect de protocol care sa cuprinda un program de actiuni si masuri in vederea eradicarii fenomenului de piraterie in domeniul transportului de persoane.

Onofrei considera ca se impune ca autoritatile sa ia masuri pentru combaterea acestui fenomen care, la Suceava, a luat amploare.
''Desi aceasta se practica chiar sub ochii institutiilor ce au in atributii verificarea transportatorilor maxi-taxi, pirateria nu a fost eradicata'', a spus prefectul, care a recomandat institutiilor ca atunci cand depisteaza o ilegalitate la un transportator de persoane sa sesizeze si celelalte institutii cu atributii in domeniu, in vederea efectuarii verificarilor si dispunerii de masuri potrivit legii.
Onofrei s-a intalnit cu sefii institutiilor care, potrivit atributiilor pe care le au, pot dispune masuri pentru combaterea transportului ilegal de persoane, in special cu autovehicule cu pana la noua locuri. La discutii au participat reprezentanti ai ARR, IPJ, RAR, Garda Financiara, Protectia Muncii.

0 comentarii: