marți, 5 februarie 2008

Posturi vacante de inspectori şcolari, scoase la concurs



Inspectoratul Şcolar Suceava va organiza luna viitoare un concurs pentru ocuparea posturilor vacante de inspectori şcolari. Este vorba despre 19,5 norme de inspectori: o normă pentru învăţământ primar, două norme pentru inspector şcolar de specialitate limba şi literatura română, câte o normă pentru inspectori de limba engleză, franceză, matematică, chimie şi educaţie fizică. IŞJ mai scoate la concurs şi câte jumătate de normă de inspectori şcolari de specialitate pentru disciplinele istorie, geografie, informatică, şi muzică. Mai este scos la concurs şi un post de inspector pentru învăţământul profesional şi tehnic şi formarea adulţilor, un post pentru învăţământul special, un post pentru minorităţi şi un altul pentru limba ucraineană.

Pentru minoritatea rromă este scos la concurs jumătate de post, la fel ca şi pentru învăţământul particular, programe comunitare şi formare continuă. IŞJ a mai scos la concurs un post de inspector şcolar pentru curriculum la decizia şcolii şi două posturi de inspector pentru managementul resurselor umane.

Concursul se va desfăşura în perioada 4-14 martie 2008, iar înscrierea la concurs se va desfăşura în perioada 7-15 februarie 2008.

0 comentarii: