marți, 20 noiembrie 2007

Fotbal, Liga a IV-a >> Succes important pentru “feroviari”


Sport



Rapid CFR Suceava – Cetatea II Suceava Arbore 2-0 (0-0)

Rapid CFR SuceavaCele două formaţii au arătat un fotbal de mare angajament, pe un teren greu, acoperit cu zăpadă, care a solicitat la maximum forma fizică a jucătorilor. Spre lauda lor, atât cei 22 de fotbalişti, cât şi brigada de arbitri s-au achitat bine de sarcini.

S-au întâlnit două echipe valoroase, care vor lupta pentru câştigarea campionatului, dovadă şi poziţiile ocupate în clasament. La ambele grupări evoluează jucători valoroşi, unii chiar peste media competiţiei.

Întâlnirea a fost echilibrată până în minutul 80. În toată această perioadă au fost faze de atac la ambele porţi, care i-au făcut remarcaţi pe cei doi portari: Pascal (Rapid CFR) şi Constantin (Cetatea II).

Finalul partidei a fost unul de infarct. În minutul 90, Marius Ciobanu de la gazde a transformat cu siguranţă un penalti şi a deschis scorul. Un minut mai târziu, Stamate a dus scorul la 2-0, prilej pentru fanii iţcăneni de a scandal imnul oficial al Rapidului.

Au jucat formaţiile:

Rapid CFR: Pascal – Sevaciuc, V. Murariu, M. Ciobanu, G. Clim, Spătar, Hulubă, Romaniuc, Stamate, Turineac, L. Burlacu. Au mai intrat: Pînzaru, Grigorean, C. Munteanu.

Cetatea II: Constantin – Scutelnicu, Rodrigo, O. Ciobanu, P. Răzlog, Ignătescu, Turliuc, D. Ene, O. Păcurari, Homneac, Dimas. Au mai jucat: Martinescu şi Dovalciuc.

În urma acestui rezultat, Rapid CFR a egalat la puncte pe Cetatea II şi a trecut pe primul loc al clasamentului.

0 comentarii: