marți, 18 decembrie 2007

Municipalitatea suceveană se pregăteşte pentru tot ce-i mai rău

În dotarea Serviciului voluntar de urgenţe va intra o modernă auto-specială de intervenţie, executivul intenţionând să-şi adjudece şi o instalaţie modernă de alarmare
Primăria Suceava se va dota cu o autoutilitară-furgon pentru intervenţii de urgenţă. Li-citaţia pentru livrarea acesteia a fost câştigată de Autoservice Rădăuţi pentru suma de 100 de mii de euro.

Autospeciala are un număr de 5 locuri, potrivit primarului Ion Lungu a-ceasta fiind dotată cu toate ce-le necesare, respectiv grup electrogen, drujbă, roto-per-cutoare, pompe de apă, bărci peneumatice etc. „Serviciul specializat din cadrul Pri-măriei trebuie dotat cu tot ce trebuie, astfel încât să poată face faţă unor eventuale şi nedorite calamităţi naturale sau de altă natură”, a precizat edilul-şef. Executivul a fost pe cale să-şi adjudece şi o in-stalaţie modernă de alarmare, însă licitaţia a fost amânată pe motiv de depăşire a sumei alocate, de 150 de mii de lei.

Serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă şi-a intrat în rol de la 1 ianuarie 2007 şi are 70 de membri, persoane din cadrul executivului. Dl Lungu afirma, cu ceva timp în urmă, că municipiul reşedinţă de judeţ este total descoperit în faţa unor situaţii neprevăzute.

0 comentarii: