marți, 18 decembrie 2007

PSD toarnă un serial cu Gheorghe Flutur

PSD toarnă un serial cu Gheorghe Flutur


Social democraţii suceveni au anunţat că vor face public, săptămânal, câte trei promisiuni făcute de senatorul de Suceava Gheorghe Flutur începând cu anul 2004, şi care în opinia PSD nu au fost realizate. Anunţul a fost făcut de preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, care a subliniat că în fiecare săptămână va prezenta câte trei „minciuni” ale lui Gheorghe Flutur, din perioada campaniei electorale din 2004, precum şi din timpul mandatului acestuia de ministru al agriculturii. Practic, a spus Iordache, este vorba de un serial. „Sunt promisiuni, minciuni, rostite cu o nonşalanţă ieşită din comun, şi care nu au fost realizate până în momentul de faţă”, a declarat Iordache. El a prezentat, pentru început, promisiunile făcute de Gheorghe Flutur cu privire la intabularea gratuită a terenurilor în cartea funciară, înfiinţarea tribunalelor pământului şi a notariatelor. Liderul PSD Suceava a spus că aceste deşi aceste promisiuni au fost făcute începând cu anul 2004, nici până în momentul de faţă ele nu s-au realizat. „Îl invităm public pe domnul Gheorghe Flutur să dea explicaţii cu privire la aceste trei promisiuni. Până atunci, PSD va continua să prezinte toate minciunile acestuia”, a subliniat Iordache.

Iordache îi cere lui Flutur să-şi schimbe discursul politic

Pe de altă parte, el a adăugat că Flutur, care este şi preşedinte al PD-L Suceava, continuă să perpetueze ura politică în judeţul Suceava, în special la adresa PSD. Virginel Iordache a declarat că liderul demcorat-liberalilor suceveni foloseşte „teme expirate” în momentul în care atacă PSD. „Ura politică în judeţul Suceava a fost inventată şi perpetuată de senatorul galinaceic. De abia ieşit din oul de la Cotroceni, a început să reia temele expirate din 2004, şi aruncă cu venin în toate direcţiile”, a spus preşedintele PSD Suceava. El i-a solicitat lui Gheorghe Flutur să-şi schimbe discursul politic pe care l-a folosit în ultimii ani, şi care are ca principală ţină PSD.

„Domnului Flutur îi lipseşte eleganţa. Oricum, dumnealui se comportă ca în poveste cu soldatul japonez, care nu a aflat că s-a terminat războiul şi continua să lupte”, a mai spus Iordache.

0 comentarii: