marți, 18 decembrie 2007

Tenis >> Costel Chelaru cel mai reprezentativ tenismen sucevean în 2007


Sport



Luna decembrie a fost perioada în care tenismenul Costel Chelaru a confirmat că este unul dintre cei mai buni jucători la categoria veterani – peste 40 de ani.

Costel Chelaru a participat la Masters-ul jucătorilor din categoria sa de vârstă, organizat de Federaţia Română de Tenis. Competiţia, care s-a desfăşurat pe două grupe, a dat câştig de cauză lui Elturk Ezedine în grupa A, cel care l-a învins în meciul decisiv pe Claudiu Munteanu, clasat pe locul secund.

În grupa B, suceveanul Costel Chelaru s-a impus în faţa lui Dorel Lohan, în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 7-6. Adversarul tenismenului sucevean s-a clsat pe locul 2 în această grupă.

În faza semifinalelor Claudiu Munteanu a dispus de Costel Chelaru cu 6-2, 6-1 în timp ce Elturk Ezedine a câştigat confruntarea cu Dorel Lohan.

Finala s-a disputat între Claudiu Munteanu şi Elturk Ezedine, câştig de cauză având primul, după două seturi, scor 6-4, 6-1.

În competiţia jucătorilor de peste 35 de ani Dorel Lohan şi Costel Chelaru s-au clasat pe primele două locuri ale grupei B, suceveanul fiind învins înb semifinale de Elturk Ezedine cu 6-4, 6-3.

0 comentarii: