duminică, 17 februarie 2008

„Şanse egale” în competiţia cu Elena Băsescu




Politica



Elena_Basescu Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui României, va fi prezentă, duminică, la Suceava unde va încerca să obţină sprijinul organizaţiei tinerilor din PD-L Suceava pentru funcţia de secretar general al Organizaţiei de Tineret a PD-L. Preşedintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat vineri, că la alegerile din cadrul OT-PD-L va fi o competiţie reală, arătând că partidul său dă „şanse egale tuturor tinerilor”. Acesta a apreciat drept „speculaţii răutăcioase” informaţiile apărute în presa centrală potrivit cărora contracandidatul Elenei Băsescu la funcţia de secretar general al OTPDL ar fi fost ameninţat cu excluderea dacă insistă să meargă cu gestul până la capăt. „Sunt speculaţii răutăcioase. Noi dăm şanse egale tuturor tinerilor”, a susţinut Gheorghe Flutur.

Acesta a mai arătat că şi tinerii democrat-liberali suceveni vor avea un candidat în Biroul Naţional, pe fostul consilier judeţean PNL Marius Vătavu.

Senatorul sucevean a menţionat că Elena Băsescu va veni duminică la Suceava pentru a se întâlni cu colegii săi din organizaţia suceveană şi a le cere sprijinul la alegerile naţionale. Potrivit cotidianului „Gândul”, contracandidatul Elenei Băsescu la funcţia de secretar general al OT-PDL, Bogdan Boza, ar fi fost ameninţat cu excluderea din partid. Deocamdată e foarte clar că nimeni nu are curajul să încerce pe propria piele, şi împotriva Elenei Băsescu, să vadă cum stă treaba cu „egalitatea de şanse” pe care o reclamă Gheorghe Flutur.

0 comentarii: