duminică, 17 februarie 2008

Cetatea Suceava - Ceahlaul Piatra Neamt, azi, ora 16:00, stadion Areni



Cetatea înfruntă azi un oaspete de seamă

După remiza de ieri, 3-3 cu Cetatea Tg. Neamţ, "galben-albaştrii" vor evolua azi, pe "Areni", împotriva prim-divizionarei Ceahlăul Piatra Neamţ. În faţa echipei lui Viorel Hizo, tehnicianul Marian Pană vrea să folosească echipa de bază, mai ales că întâlnirea cu formaţia de la poalele Pietricicăi va constitui şi revederea cu suporterii. "Sper să fie cât mai mulţi spectatori. Dacă în meciul cu Cetatea Tg. Neamţ am menajat câţiva titulari, azi voi folosi primul "11" pentru a juca de la egal la egal cu Ceahlăul", a precizat Marian Pană.

Amicalul dintre Cetatea şi Ceahlăul este al cincilea meci de verificare, echipa locală mai având programate încă două confruntări până la reluarea campionatului, cu FCM II Bacău şi cu FC Botoşani. Marian Pană speră să-l poată folosi azi şi pe fundaşul Nicolau, după ce acesta a suferit o accidentare uşoară în partida de la Iaşi, cu Politehnica.

Ceahlăul Piatra Neamţ vine după un ultim stagiu de pregătire din Antalya şi oficialii echipei au anunţat că vor deplasa la Suceava cel mai bun lot disponibil.

Meciul se va desfăşura cu începere de la ora 16:00, pe stadionul "Areni".

Roberto vrea să marcheze azi
Cu ocazia amicalului de mâine, sucevenii îl vor putea revedea pe "Areni", pe brazilianul Roberto. Plecat în vara anului trecut de la Cetatea, fotbalistul originar din "Ţara Cafelei" şi-a reamintit cu plăcere de perioada petrecută la Suceava. Cu toate acestea Roberto îşi doreşte să marcheze azi în poarta lui Roheţki. "Abia aştept meciul de azi. M-am simţit foarte bine cât am stat la Suceava şi aştept să mă întâlnesc cu prietenii de acolo. Este un public minunat la Suceava. Dacă voi juca, îmi doresc să înscriu doar un gol", a declarat fostul echipier al sucevenilor.

0 comentarii: