duminică, 2 martie 2008

Fotbal >> Victorie clară


Sport



Juventus Fălticeni – Cetatea Tg. Neamţ 2 – 0 (1 – 0)

Juventus antrenament Juventus a debutat cu dreptul în 2008. În primul joc oficial din acest an, fălticenenii au învins cu 2-0 pe Cetatea Tg. Neamţ, asigurându-şi 3 puncte mari în clasamentul Seriei I. Meciul de ieri a fost dominat copios de jucătorii lui Ovidiu Murariu, care ar fi putut câştiga la o diferenţă mult mai mare.

Meciul a început cu o perioadă de tatonare prelungită, în primele 25 de minute cele două formaţii reuşind să expedieze doar câte un şut, Şuleru (5) de la gazde şi Miron de la oaspeţi trăgând peste poartă. În minutul 28, Prisacă este faultat în careu, penalty clar, şi Şuleru transformă lovitura de pedeapsă reuşind deschiderea scorului. Golul marcat i-a încurajat pe fălticeneni care, prin acelaşi Suleru, au ratat o nouă ocazie. Bara lui Prisacă şi ratarea cu poarta goală a lui Vrabie, după ce driblase şi portarul nemeţean au fost alte două ocazii trecute în contul Juventus-ului. În replică, nemţenii, prin Miron, au avut şansa de a egala pe final de repriză.

În repriza secundă, nemţenii au pus probleme gazdelor doar din faze fixe. În schimb, elevii lui Ovidiu Murariu au punctat pentru 2-0, prin Streinu, în minutul 54, fundaşul fălticenean reluând puternic cu capul, din centrul careului, în urma unui corner executat de Şuleru. Unul dintre cei mai activi jucători de pe teren a fost Vrabie, care şi-a mai trecut două şuturi pe lângă poarta nemţeană.

Finalul a aparţinut gazdelor, dar mingea s-a încăpăţânat să intre în poartă, lovind de două ori bara, Păcurari şi Vrabie.

În etapa următoare, Juventus Fălticeni va juca în deplasare cu Oţelul II Galaţi.

0 comentarii: