luni, 22 octombrie 2007

„Pa Sărăcie!” Sloganul cu care Cătălin Nechifor îşi începe campania pentru Parlamentul European


Politica



Nechifor.Catalin.PSDTSD şi-a lansat, sâmbătă, într-o acţiune organizată la Bucureşti, candidatul pentru alegerile pentru Parlamentul European, suceveanul Cătălin Nechifor.

Cătălin Nechifor, care este prim vicepreşedinte al PSD Suceava şi vicepreşedinte TSD, a arătat că în competiţia pentru Parlamentul European PSD are un număr important de tineri pe listă, câţiva în zona eligibilă, cu ar fi Daciana Sârbu pe locul 4, Cristina Dumitrache (Constanta) -locul 11 sau Daniel Bărbulescu (Olt) - locul 13.

„Sunt şanse ca PSD să obţină peste 30% din voturi pe 25 noiembrie. Mai precis 11 mandate, prin urmare trei tineri din 11 propuneri vor merge la Bruxelles. Adică 27 %. Ceea ce nu de loc puţin”, susţine Cătălin Nechifor care subliniază că nu se poate spune că PSD nu e un partid reformat ci este modernizat şi întinerit.

„În ciuda faptului că atacurile din ultimii trei ani au fost din toate părţile şi din interior şi din exterior, am rezistat şi continuăm să reprezentăm o problemă pentru cei care vor să ne vadă în afara scenei politice”, susţine Cătălin Nechifor.

Acesta consideră că PSD va demonstra că este alternativa credibilă la actuala guvernare şi că de această dată nu va mai fi necesar doar votul negativ pentru schimbarea puterii politice.

„De această dată va fi obligatoriu să demonstrăm că suntem un partid de stânga adevărat, care se preocupă şi rezolvă probleme pentru toţi românii, pentru cei mulţi, dar şi pentru cei săraci şi defavorizaţi”, a spus prim vicepreşedintele PSD Suceava.

Acesta a mai arătat că românii s-au convins de incompetenţa guvernării portocalii şi că „visul urât cederist din perioada 1996 - 2000, s-a transformat în coşmar în ultimii trei ani, în perioada guvernării de dreapta PNL-PD, împreună cu preşedintele jucător Traian Băsescu”.

Cătălin Nechifor a remarcat că electoratului român i-a rămas gustul amar, al speranţei deşarte, al promisiunii fără acoperire pe care cei ce conduc România de azi au făcut-o cu nonşalanţă în 2004. „Pur şi simplu nu trăim bine”, a spus Cătălin Nechifor care a subliniat că şi în alte ţări europene sunt mulţi săraci, dar că îi este frică să se gândească câţi români sunt săraci şi câţi dintre aceştia trăiesc în sărăcie severă.

„Cred că asta ar trebui să fie bătălia pentru România europeană. "Pa sărăcie" va fi crezul meu, pentru care mă voi lupta pentru a ajunge în Parlamentul European. Pentru că avem o şansă unică, cu banii europeni să schimbăm viata românilor. Nu vom reuşi să trăim mai bine dacă nu scăpam de sărăcie”, a mai spus Cătălin Nechifor.

0 comentarii: