luni, 22 octombrie 2007

Rugbi. Divizia Naţională » Victorie pe „Unirea” CSM Bucovina Suceava – CFR Braşov 41 – 17 (19 – 10)


Sport



rugbyDupă duşul rece din partida cu Steaua Bucureşti de miercurea trecută, meciul cu echipa braşovenilor, una fără pretenţii în Divizia Naţională, a picat bine rugbiştilor suceveni.

Elevii lui Constantin Vlad au început în forţă etapa a V-a şi au marcat trei eseuri prin Opariuc, Nichiforiuc şi Lupei, două fiind transformate de Conache, la pauză, scorul fiind 19 – 10 pentru gazde.

Partea a doua a debutat mai cu „vână” pentru oaspeţii braşoveni, care au reuşit un eseu transformat şi s-au apropiat la două puncte de bucovineni. La 19 – 17, scorul îngrijora, dar după introducerea în teren a „echipei de intervenţie în caz de avarie”, respectiv Mihai Bortă, Jean Croitori şi Dan Scolobiuc, situaţia s-a reglat pentru suceveni pe tabela de marcaj. Drelciuc, Bortă de două ori şi Scolobiuc au culcat balonul în terenul de ţintă al braşovenilor, a rotunjit şi Conache cu transformările, iar partida s-a încheiat clar pentru CSM Bucovina Suceava: 41 – 17.

Au jucat pentru suceveni: Patenschi, Pascari, ST Rusu, Preutescu, Teodoreovici, Lupei, Nichiforiuc, Andronic, Bursuc, Soloniuc, Drelciuc, Opariuc, Tuchlei, Creţuleac, Conache. Au mai intrat: Bortă, Croitoru, Ştefancu, Scolobiuc.

În lipsa lui Constantin Vlad, plecat la lotul naţional de tineret, „tehnicul” sucevenilor a fost asigurat de Dumitru Livadaru şi Dan Scolobiuc, pe care i-a mulţumit evoluţia rugbiştilor în partida cu CFR Braşov. „A fost îmbucurător faptul că au fost câştigate multe baloane în margine, aspect cu care eram în suferinţă”, au afirmat cei doi.

Clasament, Seria II, Divizia Naţională

Steaua – 30p.

Farul – 14p.

Suceava – 9p.

Timişoara – 7p.

Poli Iaşi – 6p.

Braşov – 4p.

0 comentarii: