joi, 20 decembrie 2007

Albumul ” Vreau sa simt Praga “- Muzica la indemana oricui !


Dupa o perioada care a inclus mai bine de 15 concerte in cele mai importante orase ale tarii, Travka Live Tour 2007 a ajuns la final. Ultimele doua concerte au fost programate in 20 decembrie, in Suceava, si in 21 decembrie 2007, in Iasi.
Albumul „Vreau sa simt Praga” a fost lansat pe internet, pe site-ul RadioLynx.ro. In scurta vreme, de pe site-ul radioului s-au facut aproximativ 17 000 de descarcari ale albumului – cifra record pentru piatza muzicala din Romania.
Membrii formatiei declara ca „avantajele pe care ni le-a adus promovarea pe internet depasesc cu mult avantajele pe care ni le-ar fi adus un contract cu o casa de discuri.”Albumul Vreau sa simt Praga este sub o licenta relativ noua in Romania - Creative Commons. Asta insemna ca oricine poate sa distribuie/remixeze materialul fara nici o problema atat timp cat piesele nu sunt folosite in scop comercial.
Travka Live Tour 2007 este un eveniment prezentat de catre RadioLynx.ro, cu sprijinul LocAll FM (Asociatia Nationala a Radiourilor Locale din Romania .

0 comentarii: