joi, 20 decembrie 2007

Grav accident de circulaţie provocat de o şoferiţă pe strada Parcului din Suceava


Actualitate



O familie din Ipoteşti se află în stare gravă după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de o altă maşină. Potrivit IPJ Suceava, marţi după-amiază, pe strada Parcului, din municipiul Suceava, D. ELENA, de 51 ani, localnică, posesoare a permisului de conducere din anul 1977, în timp ce conducea autoturismul marca ,,Daewoo Cielo” în intersecţia cu strada Brădetului, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca ,,Seat”, condus de H. IONEL, de 39 ani, din comuna Ipoteşti, judeţul Suceava, cu care a intrat în coliziune laterală, schimbându-i direcţia de deplasare.

În momentul devierii pe sensul opus de circulaţie, acest autoturism a intrat în coliziune frontal-lateral dreapta cu un autoturism marca ,,Ford”, condus regulamentar de Ţ. VALENTIN, de 40 ani, din comuna Fântânele, judeţul Suceava.

În urma accidentului H. IONEL şi H. DANIELA, de 33 ani, din comuna Ipoteşti, pasageră în autoturismul „Seat”, care nu purta centura de siguranţă, au fost grav răniţi.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

0 comentarii: