joi, 20 decembrie 2007

Circulaţie în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri naţionale



La această oră nu există drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, informează Centrul Infotrafic. Pe mai multe drumuri se circulă însă cu dificultate din cauza stratului de zăpadă sau gheţii existente pe suprafaţa carosabilă.

Astfel, pe DN 67C Novaci-Rânca (judeţul Gorj), între kilometrii 16 şi 34, stratul de zăpadă măsoară între 1 şi 4 centimetri, pe DN 7A, între kilometrii 40 şi 81, în zona Voineasa - Obârşia Lotrului din judeţul Vâlcea, există zăpadă de 1-4 centimetri, pe DN 2D, în localitatea Ojdula din judeţul Covasna, între kilometrii 95 şi 109, stratul de zăpadă bătătorită măsoară 5-6 centimetri.

De asemenea, în zona Lacul Roşu din judeţul Harghita, pe DN 12C, între kilometrii 15 şi 32, există zăpadă frământată care măsoară pe alocuri şi 2 cetimetri. Şi pe DN 13E, în judeţul Covasna, între localităţile Zagon şi Barcani stratul de zăpadă bătătorită măsoară 2-3 centimetri.

Pe o serie de alte drumuri din judeţele Suceava, Neamţ, Botoşani, Sibiu, Bacău, Vaslui şi Vrancea se circulă îngreunat, în condiţii de iarnă.

0 comentarii: