joi, 13 decembrie 2007

Avertizare pentru firmele care modernizează DN 17



Firmele care realizează modernizarea DN 17, respectiv Mochlos şi Aktor din Grecia şi SC CF Iaşi, trebuie să marcheze corespunzător porţiunile în care se execută aceste lucrări.

Subprefectul judeţului Suceava, Alexandru Băişanu, a spus că suplimentarea marcajelor este necesară în special pe timpul iernii, astfel încât să se evite producerea unor accidente.

„Singurele probleme pe care le avem cu drumurile din judeţ sunt pe acest traseu spre Vatra Dornei, unde nu sunt finalizate lucrările de modernizare. Iar firmele care execută aceste lucrări trebuie să pună mai multe indicatoare pentru a semnala acolo unde drumul se îngustează, sau unde există diferenţe de nivel”, a declarat Băişanu.

Avertizarea făcută de subprefectul judeţului vine după ce în ultima perioadă a crescut numărul accidentelor pe DN 17, poliţiştii suceveni precizând că unul dintre motive este şi semnalizarea insuficientă a zonelor în care se realizează lucrările de modernizare.

Pe de altă parte, Alexandru Băişanu a declarat că a solicitat comandamentelor de urgenţă din judeţ, precum şi poliţiei şi firmelor care asigură deszăpezirea drumurilor, să fie pregătite în situaţia în care precipitaţiile sub formă de ninsoare vor continua şi în perioada următoare.

Băişanu a precizat că până în momentul de faţă nu au fost semnalate probleme de circulaţie pe drumurile din judeţ.

„Cu toate acestea am solicitat tuturor să fie pregătiţi pentru a interveni în cazul în care drumurile vor fi blocate din cauza ninsorilor abundente”, a declarat subprefectul judeţului Suceava.

0 comentarii: