joi, 13 decembrie 2007

CFR Calatori va introduce 20 trenuri suplimentare in perioada sarbatorilor







trenul_zapezii.jpgCFR Călători va introduce, în perioada 14 decembrie 2007-14 ianuarie 2008, 20 de trenuri de călători către Craiova, Cluj, Suceava, Iaşi, Bacău şi Galaţi ca urmare a creşterii numărului de pasageri estimate în perioada sărbătorilor de iarnă.

Potrivit unui comunicat remis agenţiei NewsIn de CFR Călători, în vederea adaptării capacităţii de transport la solicitările traficului de călători vor circula suplimentar 20 trenuri de călători din care 14 trenuri de rang superior şi şase trenuri personale.

Astfel, va fi introdus trenuri rapid pe rutele Bucureşti Nord – Craiova şi retur şi Vatra Dornei şi Cluj Napoca. De asemenea, vor circula trenuri accelerat pe rutele Bucureşti Nord – Suceava Nord şi retur, Bucureşti Nord – Iaşi şi retur, Bucureşti Nord – Bacău şi retur şi Bucureşti Nord – Urziceni - Galaţi şi retur.

O parte din aceste trenuri vor fi scoase în zilele de 25-26 decembrie şi 1-3 ianuarie.

Pentru evitarea aglomeraţiei din agenţiile de voiaj în perioada următoare, CFR Călători recomandă pasagerilor să se îndrepte şi către casele de bilete din toate gările în care se emit electronic legitimaţii de călătorie unde vânzarea se face cu anticipaţie, în regim de agenţie de voiaj.

0 comentarii: