joi, 13 decembrie 2007

PNL Suceava, „tabără” pentru azilanţii politici din urma „măcelului” provocat de fuziunea PD-PLD


Politica



Angela ZarojanuCei care cer „azil politic” în urma „măcelului” rezultat din fuziunea PD-PLD, dar şi persoane ce nu au făcut politică vor fi atraşi către Organizaţia municipală Suceava a PNL care doreşte ca până la alegerile locale din 2008 să-şi dubleze numărul de membri. Într-o conferinţă de presă, preşedintele organizaţiei, Angela Zarojanu, a declarat că, pentru pregătirea alegerilor locale, activitatea organizaţiei se va extinde până la nivelul secţiilor de votare şi că un punct important este atragerea de noi membri în partid.

Aceasta a precizat că “PNL are porţile largi deschise atât pentru persoane care nu au mai făcut politică activă, cât şi pentru cei care cer azil politic în PNL în urma măcelului provocat de absorbţia PLD în PD”. Angela Zarojanu a spus că după alegerile europarlamentare s-au înscris în organizaţia PNL Suceava multe persoane care au activat ca voluntari în campania electorală.

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL, Angela Zarojanu a adăugat că actualul primar al Sucevei, Ion Lungu va candida pentru un nou mandat. PNL Suceava va comanda şi un sondaj de opinie pentru ca organizaţia să afle opinia populaţiei despre „echipa liberală”.

Angela Zarojanu a ţinut să mai avertizeze că organizaţia va avea şi o echipă de reacţie rapidă la atacurile venite din partea adversarilor politici cum s-a întâmplat în ultima zi din campania electorală la euroalegeri, când au fost distribuite scrisori mincinoase în numele primarilor PNL.

0 comentarii: