joi, 13 decembrie 2007

“Oportunităţi de studii universitare în Statele Unite”


Invatamant



Colegiul Naţional “Petru Rareş” şi Centrul Educaţional al Comisiei Fulbright din România organizează joi, o prezentare cu tema “Oportunităţi de studii universitare în Statele Unite”, acţiune ce se adresează tuturor persoanelor interesate de studii universitare în Statele Unite, în special elevilor de liceu.

Participanţii vor afla ce programe de studiu oferă universităţile americane şi ce resurse le pun la dispoziţie studenţilor. Vor înţelege cum se construieşte succesul academic şi profesional în cele mai bune universităţi din lume. Vor descoperi ce i-a atras pe cei peste 1000 de români care studiază în prezent în Statele Unite la nivel universitar, majoritatea cu finanţări masive obţinute de la universităţile americane.

Prezentarea va include informaţii despre componentele dosarului de admitere şi formele de ajutor financiar pe care le oferă instituţiile de învăţământ americane, ca şi despre resursele online şi materialele de studiu disponibile la Centrul Educaţional al Comisiei Fulbright din Bucureşti. Cu ajutorul lor veţi putea alcătui un dosar de admitere impresionant, de natură să atragă un pachet financiar consistent.

În încheierea evenimentului se va organiza o sesiune de consiliere individuală pentru elevii care sunt în plin proces de alcătuire a dosarului de admitere la universităţi americane.

0 comentarii: