joi, 13 decembrie 2007

Violatorii unei minore, aşteptaţi să se întoarcă din străinătate



Cercetările în cazul unui viol a cărui victimă este o elevă de clasa a VII-a, în care suspecţi sunt trei tineri în vârstă de 16, 17, respectiv 19 ani, au fost amânate, pentru că doi dintre aceştia sunt plecaţi în străinătate şi nu au putut fi audiaţi.

Poliţiştii care se ocupă de caz spun că dacă cei doi suspecţi nu vor reveni în scurt timp la domiciliile lor din Câmpulung Moldovenesc, aşa cum au promis familiile acestora, dosarul va fi înaintat oricum la Parchet cu propunere de trimitere în judecată.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, întrucât victima are sub 15 ani, cei trei tineri riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 10 la 25 de ani.

Fapta de care sunt acuzaţi cei trei tineri (Lucian H., 19 ani, B.C., 16 ani, şi S.U., 17 ani, toţi din Câmpulung Moldovenesc) s-a petrecut la începutul lunii august a acestui an.

Victima, o minoră în vârstă de 13 ani, a fost ademenită de Lucian H., într-o cazemată de la periferia Câmpulungului.

Eleva se întâlnea de câteva săptămâni cu acesta şi nu a bănuit nimic din ceea ce avea să i se întâmple.

În cazemata respectivă, tânărul a încercat să întreţină raporturi sexule cu ea, însă, la refuzul minorei, a devenit violent.

După ce a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu ea, Lucian H. i-a chemat şi pe ceilalţi doi tineri, victima fiind violată şi de către aceştia.

Legişti au confirmat varianta violului, stabilind şi că minora era virgină înaintea agresiunii sexuale.

Pentru că autorii nu au antecedente penale, iar doi dintre ei sunt minori, oamenii legii au decis cercetarea lor în stare de libertate.

0 comentarii: