marți, 26 februarie 2008

Cinema City - al treilea mare operator in Iulius Mall Suceava

Cinema City - al treilea mare operator in Iulius Mall Suceava


Cinema City, unul dintre cei mai mari operatori de profil din Europa, va deschide in Iulius Mall Suceava 10 sali de cinema cu o capacitate totala de 1150 locuri. Cinema City si Iulius Group isi continua astfel parteneriatul inceput odata cu deschiderea primelor sali de cinema, toamna trecuta, in cadrul Iulius Mall Iasi si Iulius Mall Timisoara. Pentru primavara acestui an, Cinema City urmeaza sa inaugureze si cele 10 sali de cinema din Iulius Mall Cluj.

"Contractul semnat intre Iulius Mall Suceava si Cinema City insemna o noua sansa pentru spectatorii dintr-un oras in care exista un singur cinematograf din vechea retea de stat, si acesta aflat intr-o stare de functionare nu tocmai fericita. Pentru prima data, sucevenii vor avea cele mai moderne sali si vor putea beneficia de premiere cinematografice in acelasi timp cu locuitorii din orasele mai mari", se mentioneaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Pentru Iulius Mall Suceava exista deja contracte incheiate cu alte doua ancore mari: hypermarketul Auchan, care va ocupa 10.500 de metri patrati, si cu Bricostore, care va deschide un magazin de 9500 metri patrati. "Procesul de inchiriere se afla in plina desfasurare, existand deja in acest moment un numar important de contracte semnate. Printre viitorii nostri parteneri in Iulius Mall Suceava, se numara multi retaileri care deja functioneaza in reteaua Iulius Mall si care si-au manifestat dorinta de a-si extinde afacerile intr-o zona aflata in plina dezvoltare comerciala.

De asemenea, politica Iulius Mall a incurajat intotdeauna si parteneriatele locale, manifestandu-ne in acest sens interesul si pentru retailerii locali din aceasta zona", spune Oana Diaconescu, senior leasing manager Iulius Group.

Iulius Mall Suceava, cel de-al patrulea mall din reteaua Iulius Group, va fi deschis in toamna acestui an. Lucrarile de constructie sunt avansate astfel ca la inceputul celui de-al doilea trimestru al anului toate magazinele sa intre in amenajari. Iulius Mall Suceava va avea o suprafata totala construita de 132.000 metri patrati, din care suprafata inchiriabila de 45.000 metri patrati. In prezent, pe santier lucreaza constant 200 de muncitori insa numarul acestora se va dubla in perioada urmatoare, odata cu incalzirea vremii. Pana la finalul constructiei, Iulius Mall va asigura in Suceava 2000 de locuri de munca.

Odata cu deschiderea Iulius Mall, Suceava va avea in premiera un patinoar si un sport pub. Linia de enetertaiment a mall-ului va fi completata de o sala de bowling si biliard, o sala de fitness ultramoderna si un spatiu special d
edicat copiilor, Kidsland.

Prin aceasta investitie de 70 de milioane de Euro, Iulius Group va deveni unul dintre cei mai importanti investitori din judetul Suceava. Zona s-a dezvoltat puternic in ultimii ani, in special in domeniul turismului. Suceava dispune de un aeroport international si este strategic amplasata pe drumul european E85 ce străbate regiunea pe direcţia nord-sud, a coridorului pan-european IX.

Iulius Mall Suceava vizeaza doar in judet un public de peste 700.000 de persoane si alte 1 milion de persoane din judetele invecinate. Traficul anual estimat este de 7 milioane de vizitatori, vanzarile urmind sa atinga 70 de milioane de Euro pe an.

0 comentarii: