marți, 26 februarie 2008

Mîrza: "PD-L a plătit 20-30.000 de euro pe cap de primar"

Mîrza:


Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Gavril Mîrza, solicită organelor statului să se autosesizeze în legătură cu modul în care PD-L i-a atras pe unii primari PSD folosind sume de bani. Mîrza a declarat că are informaţii potrivit cărora democrat-liberalii ar fi plătit între 20.000 şi 30.000 de euro pe cap de primar, bani care urmează a fi folosiţi în special în campania electorală pentru alegerile locale unde primari actuali PSD vor candida pentru PD-L. Liderul judeţean al social democraţilor acuză PD-L că a făcut şi face în continuare „presiuni enorme” prin şefii instituţiilor deconcentrate asupra primarilor social-democraţi pentru a trece „aproape cu forţa” la democrat-liberali. „Se fac presiuni enorme asupra unor primari ai PSD pentru a fi trecuţi la PD-L aproape cu forţa. Este incredibil. Şi ceva şi mai îngrozitor şi aici poate organele statului trebuie să autosesizeze oamenii sunt ademeniţi cu bani. Îmi pun întrebarea de unde au bani? Răspunsul îl putem afla tot foarte simplu. De acolo de unde au fost bani şi pentru campania de la euoparlamentare unde a fost risipă şi ne duce mintea şi la alte categorii pentru că se aude printre silvicultori că sunt forţaţi să facă anumite acţiuni politice”, a spus Mîrza. Preşedintele PSD Suceava a ţinut să infirme faptul că este părăsit de oameni precizând că puţinele plecări din partid nu au afectat soliditatea organizaţiei. „Am văzut o declaraţie a numitului Flutur Gheorghe care spune că sun părăsit de către oameni lucru nereal. El trăieşte probabil sentimentele de groază când acea echipă DA straşnică echipă s-a desfăcut în bucăţi când domnia sa era alături de Capră de Brânduşel pe toate panourile şi s-a văzut părăsit până şi de Brînduşel şi de Capră şi de alţii”, a precizat preşedintele PSD Suceava.

Flutur îndemnat să se roage la mormântul lui Ştefan pentru a-i da Dumnezeu mai multă omenie


Gavril Mîrza i-a recomandat lui Gheorghe Flutur să meargă din nou la mormântul lui Ştefan cel Mare aşa cum a făcut-o în urmă cu patru ani când a citit blestemul împotriva PSD şi să se roage să-i dea Dumnezeu mau multă înţelepciune şi omenie. „Îmi aduc aminte că urmă cu patru ani unul dintre liderii politici citea blesteme la capul lui Ştefan cel Mare împotriva PSD pentru păduri. Poate nu ar fi rău să repete aceste rugăciuni la capul Sfântului voievod Ştefan ce Mare şi Sfânt dar de data asta nu pentru păduri penru că ele sunt preluate de cine trebuie de Sf. Sinod ci pentru a le da Dumnezeu înţelepciune şi pricepe şi mai multă omenie”, a afirmat Mîrza.

Flutur i-a recomandat lui Mîrza să se obişnuiască cu înfrângerea

Preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, a comentat cu ironie afirmaţiile omologului său de la PSD. El a declarat că îi înţelege reacţiile şi i-a recomandat să se obişnuiască cu înfrângerea. „Îl înţeleg că este într-o perioadă în care greu se obişnuieşte cu înfrângerea. Orice om trebuie să-l înţeleagă. Îi recomand să se obişnuiască cu înfrângerea care va fi spre binele sucevenilor. Neputinţa PSD se vede şi din faptul că nici la ora actuală nu a reuşit să desemneze un candidat pentru Primăria Suceava şi nici în ţările arabe nu au găsit”, a declarat Flutur.

0 comentarii: