vineri, 14 decembrie 2007

Acatrinei vrea control la Departamentul Tehnic din CJ Suceava

Acatrinei vrea control la Departamentul Tehnic din CJ Suceava


Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Stela Acatrinei, a declarat că va solicita verificarea activităţii Departamentului Tehnic din cadrul acestei instituţii. Afirmaţia Stelei Acatrinei vine după ce şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Lucian Lungu, a declarat că licitaţia pentru desemnarea firmei care urma să execute construcţia unui campus la Centrul Şcolar „Sf. Andrei” din Gura Humorului a fost anulată pe motiv că documentaţia necesară licitaţiei a fost întocmită cu întârziere. În aceste condiţii, mai spune Lucian Lungu, suma de 17 miliarde de lei vechi alocată pentru această investiţie va fi returnată la bugetul de stat.

În aceste condiţii, Stela Acatrinei a precizat că se impune o verificare a activităţii salariaţilor din cadrul Departamentului Tehnic al CJ Suceava, cei care ar fi trebuit să se ocupe direct de realizarea documentaţiei necesare pentru organizarea licitaţiei.

„Avem o armată de oameni la Departamentul Tehnic şi vreau să vedem de ce din luna iulie, de când au făcut banii, nu au reuşit să întocmească caietele de sarcini pentru licitaţie. Dacă vor fi alte cauze vom vedea cum procedăm. Dar dacă va fi vina celor de la Direcţia Tehnică, cineva trebuie să fie responsabil”, a declarat vicepreşedintele CJ Suceava.

Stela Acatrinei a declarat că nu este normal ca Centrul Şcolar „Sf. Andrei” din Gura Humorului să piardă cele 17 miliarde de lei vechi, în condiţiile în care această instituţie are nevoie de sume importante pentru investiţii.

0 comentarii: