vineri, 14 decembrie 2007

Circulaţie dificila pe mai multe drumuri din ţară

Circulaţia este dificilă pe mai multe drumuri din ţară, din cauza zăpezii şi a poleiului. Pe Drumul Naţional 1, zăpada are aproape cinci centimetri, iar vizibilitatea este redusă. Şoferii au probleme şi pe DN17, între Suceava şi Câmpulung Moldovenesc, iar şoseaua dintre Vaslui şi Iaşi a fost blocată mai bine de o oră. Toate TIR-urile care vor să ajungă la Vatra Moldoviţei pe DN 17A sunt întoarse din drum în zona Palma, pentru a fi evitate accidentele şi blocajele.

În apropiere de Petroşani, zeci de maşini au fost trase pe dreapta pentru ca drumarii să poată acţiona.

Din cauza maşinilor neechipate de iarnă, pe majoritatea drumurilor din judeţul Braşov s-au format blocaje. Coloanele de maşini s-au întins pe câţiva kilometri. Tot în judeţul Braşov, circulaţia pe DN1E, între Râşnov şi Poiana Braşov, a fost oprită temporar.

Între Suceava şi Câmpulung Moldovenesc, vizibilitatea este redusă din cauza viscolului. Nu s-au înregistrat însă blocaje.

Zeci de maşini care se îndreptau de la Haţeg spre Valea Jiului şi invers au fost oprite de poliţie în zona Băniţa, pentru ca drumarii să poată acţiona. Pe acelaşi drum a avut loc şi un accident uşor.

În Piteşti a nins câteva ore, suficient ca şoferii să aibă probleme.

Pe DN24 A, între Vaslui şi Iaşi, au fost blocaje din cauza poleiului şi a viscolului. Circulaţia a fost oprită mai bine de o oră pentru a se putea împrăştia material antiderapant.

Probleme au apărut şi în judeţul Dâmboviţa, pe DN72, când maşinile nu au mai putut urca panta din apropierea localităţii Mija. De asemenea, au apărut blocaje la ieşirea din Târgovişte spre şoseaua de centură.

0 comentarii: