joi, 7 februarie 2008

PNL minimalizează pierderile



Vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Steiciuc, a încercat să minimalizeze pierderile suferite prin plecarea la PD-l a opt primari şi doi viceprimari. El a arătat că doar unul dintre cei opt primari, cel din Şaru Dornei, ar mai fi avut şanse să candideze din partea PNL pentru un nou mandat de primar.
Aceasta deoarece, spune Mihai Steiciuc, în urma sondajelor realizate în celelalte comune, nici unul dintre primari nu mai se află „în graţiile” electoratului, motiv pentru care ei urmau să fie înlocuiţi cu alţi candidaţi PNL. „Singura pierdere este la Şaru Dornei. Îi anunţăm pe cei de la PD-L că pe noi nu ne interesează loviturile de imagine. Oricum, din informaţiile pe care le avem, spre PNL se îndreaptă mai mulţi oameni decât cei care au părăsit partidul. Acum avem parte de o reconfigurare a scenei politice sucevene, având în vedere că mulţi dintre primari, viceprimari vin spre noi, şi atunci i-a găsit pe alţii pe care să-i ia de la noi”, a declarat vicepreşedintele PNL Suceava.
Mihai Steiciuc a criticat modul în care PD-L a reuşit să-i convingă pe cei opt primari să candideze din partea acestui partid. El susţine că, dacă pentru început liderii PD-L au apelat la rugăminţi, acestea s-au transformat ulterior în ameninţări.
„Li s-a spus că, dacă PD-L ajunge la putere, cei care nu se vor alătura acestui partid nu vor mai primi nici un ban. Asta arată că sunt primari slabi, care nu au înţeles că banii pot să vină prin proiecte şi nu în funcţie de culoarea politică”, a încheiat Steiciuc.

0 comentarii: