joi, 7 februarie 2008

Sexul la telefon


Deoarece sexul este o forma de comunicare, este normal ca telefonul sa-si aiba locul in activitatea sexuala. De fapt telefonul este bunicul cybersex-ului. Anonimitatea data de comunicarea prin telefon a realizat calea ideala de propunere a unei intalniri. La telefon reactia fizica, atat a persoanei care propune cat si a persoanei careia i se propune, ramane secreta, astfel incat totul este mai usor pentru toti.

Anonimatul de asemenea incurajeaza ca oamenii sa flirteze prin telefon, dupa cum fac si prin calculator. De obicei flirtul nu merge mai departe datorita distantei ce-i desparte pe cei doi oameni. Si, desi unii oameni vorbesc bine la telefon, s-ar putea sa fii dezamagit la vederea lor.

Aceasta forma de contact sexual este inocenta, dar Alexander Graham Bell, inventatorul telefonului, si-ar fi ascuns inventia daca ar fi putut prevedea ca va fi transformata intr-o jucarie sexuala. Telefoanele obscene sunt o problema veche.

Oamenii folesesc liniile telefonice din ce in ce mai mult cu scopul ca una sau amandoua persoanele sa atinga orgasmul. Unii oameni au vorbit dintotdeauna "porcos" in timpul masturbarii reciproce. Este chiar recomandat acest lucru cuplurilor care sunt despartite de distanta si care doresc sa isi mentina totusi relatia sexuala. Dar lucrul decisiv in propagarea acestui comportament a fost comercializarea lui, prin apritia telefoanelor erotice. Poti suna si vorbi cu cineva care iti va indeplini orice fantezie sexuala, pe care o poti avea - vorbind despre sex cu o femeie sau cu un barbat, ordonand ca celalalt sa-ti fie sclav si sa faca tot ceea ce vrei, sau fiind dominat de cealalta persoana. Deoarece avem nevoie de cai sanatoase de scapare de tensiunea sexuala, cred ca aceste companii au rolul lor si este un lucru bun ca exista.

Cum ramane cu sexul prin telefon intr-o relatie? Daca relatia este una in care cei doi se afla la distanta, atunci este o idee buna. Dar, daca locuiesc aproape unul de celalalt si fac sex prin telefon doar pentru ca este lipsit de riscuri, nu credem ca este o idee atat de buna. Daca fac sex doar cand este o linie telefonica intre ei ar putea ajunge in cele din urma sa o fac doar asa. Nu vrem sa criticam acest comportament, mai ales in aceste timpuri cand pericolul de BTS este foarte ridicat.

Telefonul poate fi de ajutor pentru a condimenta viata sexuala, chiar daca sunteti casatoriti. Cand vorbiti la telefon, vorbiti direct in urechea celeilalte persoane. A sopti nimicuri incitante in telefon, astfel incat numai prietenul(a) sa poata auzi, va poate ajuta sa deveniti mai apropiati. Puteti folosi aceste momente ca parte a preludiului. Si, daca circumstantele o permit, faceti sex prin telefon din cand in cand, doar pentru a varia programul obisnuit.

0 comentarii: