vineri, 25 ianuarie 2008

Expoziţie de artă decorativă, pictură şi vestimentaţie militară de Ziua Unirii la IPJ


Timp Liber



oficialitati_expozitie Sărbătorirea Unirii Principatelor Române a fost marcată de poliţiştii suceveni prin organizarea unei expoziţii de artă decorativă, pictură şi vestimentaţie militară. Acţiunea a fost organizată în colaborare cu Prefectura Judeţului Suceava, Uniunea Ucrainenilor din România – Ţinutul Bucovina şi Biblioteca Judeţeană „I.G. Sbiera” Suceava şi a constat în expunerea de piese şi lucrări de referinţă, cu trimitere la acest important moment istoric.

„De o mare expresivitate artistică s-au dovedit a fi picturile domnului profesor Ioan Bodnar, preşedintele U.U.R. – Ţinutul Bucovina şi ale domnului Radu Bercea. Ne-am bucurat să constatăm că a fost apreciată colecţia de caschete şi epoleţi aparţinând autorităţilor de aplicare a legii din peste 20 de ţări din întreaga lume.

Tocmai în ideea de permanentizare, am decis să individualizăm acest spaţiu de expunere din incinta I.P.J. Suceava, dându-i denumirea de Galeria MILLENIUM. În acest fel, această locaţie este considerată ca fiind inclusă, în mod oficial, în circuitul expoziţional artistic de pe plan local” a declarat la finalul manifestării şeful IPJ Suceava, comisar şef de poliţie Ioan Nicuşor Todiruţ.

0 comentarii: