vineri, 25 ianuarie 2008

Poli Iasi organizeaza Memorialul Sandu Gorun intre 14 si 16 februarie


Singurul turneu din debutul anului 2008 se va juca in acest an la Iasi, la fel ca si in anii precedenti de altfel.

Poli Iasi vrea sa organizeze Memorialul Sandu Gorun, competitie ajunsa acum deja la cea de-a 7-a editie. Turneul va avea loc intre 14 si 16 februarie si la el vor participa 6 echipe, incluzand pe Poli. "Am discutat deja cu Vlad Constantin despre Suceava si Romania U20, acum trebuie sa mai gasim celelalte 3 formatii. Probabil printre ele se vor gasi Barladul si Cleopatra. Vom definitiva totul cand ne vom intoarce din cantonamentul de la Targu Neamt", ne-a explicat Constantin Verives, antrenorul iesenilor.

Memorialul Sandu Gorun trebuie sa se joace peste mai putin de o luna, intre 14 si 16 februarie. Poli Iasi, Bucovina Suceava, Romania U20, Rulmentul Barlad, Cleopatra Constanta pus o alta formatie au mari sanse sa fie participantele din acest an.
"Ne dorim sa jucam Memorialul Sandu Gorun pentru a avea partide in picioare inainte de campionat. Noi vrem sa-l facem intre 14 si 16 februarie si deja am vorbit cu Constantin Vlad pentru participarea Bucovinei Suceava si a Romaniei U20. Nu s-au definitivat insa toate detaliile, asa ca vom pune totul la punct cand ne vom intoarce din cantonament. Poate mai vin Barladul, Cleopatra, vom vedea", a explicat Constantin Verives, antrenorul iesenilor.
Poli Iasi pleaca luni in cantoament la Targul Neamt, acolo unde va ramane in pregatire pana pe 6 februarie. Lotul iesenilor din acest moment nu difera cu nimic de cel cu care s-a incheiat prima parte de campionat, transferurile fiind inexistente pana acum

0 comentarii: