vineri, 25 ianuarie 2008

Volei >> Juniorii de la LPS Suceava sunt pregătiţi pentru turneul semifinal de la Botoşani


Sport



Volei.LPS Începând de vineri, timp de două zile, la Botoşani, are loc turneul semifinal contând pentru Campionatul Naţional de Juniori I. La această competiţie va participa şi formaţia LPS Suceava, antrenată de prof. Teodor Tamaş, care va înfrunta, pe lângă echipa gazdă, LPS Botoşani, formaţiile similare din Piatra Neamţ şi Rm. Sărat.

„ Debutăm în acest an cu turneul de la Botoşani, care este o competiţie între 4 echipe, urmând ca peste două săptămâni să evoluam împotriva aceloraşi adversari la Piatra Neamţ. De evoluţia în aceste turnee depinde calificarea în fazele superioare a Campionatului Naţional. Noi oricum ne-am pregătit mult pentru aceste meciuri şi vom aborda turneul de la Botoşani cu mare ambiţie. Nu avem probleme de lot, singura incertitudine fiind prezenţa pe teren a jucătorului Andreica” a precizat antrenorul Tamaş.

La Botoşani vor face deplasarea următorii jucători: Chitic, Prodan, Rusu, Păşcăniţa, Maxim, Cucuruzeac, Zaharia, Cucolaş, Polocoşer, Strujan, Prelipcean, Andreica. Antrenorul Teodor Tamaş se bazează pe experienţa acumulată de unii dintre jucători, care au bifat meciuri şi la echipa de seniori CSMU LPS Suceava în campionatul Diviziei A2 Est, motiv pentru care aşteaptă rezultate pe măsură.

0 comentarii: