vineri, 25 ianuarie 2008

Mîrza vrea să bifeze al patrulea mandat la şefia Consiliului Judeţean



Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, Gavril Mîrza, s-a hotărât: va candida pentru un nou mandat la şefia Consiliului Judeţean. El şi-a anunţat oficial candidatura ieri într-o conferinţă de presă.

Mîrza a declarat că decizia finală a luat-o după discuţiile pe care le-a purtat miercuri cu cei din conducerea centrală a PSD care au fost prezenţi la Iaşi pentru o întâlnire cu organizaţiile din judeţele Moldovei.

El a spus că şi-a anunţat candidatura din două motive: pentru liniştea adversarilor politici şi pentru liniştea primarilor PSD.

„Vreau să vă spun că am stabilit şi m-am hotărât: voi candida pentru Consiliul Judeţean pentru un nou mandat, indiferent dacă va fi vot uninominal sau pe liste. Fac această declaraţie din două motive: pentru liniştea adversarilor politici în frunte cu cei din conducerea PD-L-ului şi pentru a aduce o stare de linişte în rândul primarilor care aparţin PSD”, a declarat preşedintele PSD Suceava.

Preşedintele PSD Suceava îl roagă pe Flutur să-i lase primarii în pace

Gavril Mîrza a reamintit faptul că primarii PSD sunt hărţuiţi şi ameninţaţi zi de zi ca să treacă la PD-L. El s-a arătat surprins de apetitul PD-L-ului pentru primarii social democraţi, în condiţiile în care în anii trecuţi au fost criticaţi că nu sunt buni de nimic.

„După ce i-a hărţuit, umilit şi după ce i-a hăituit trei ani şi jumătate, după ce i-au făcut în toate felurile şi nepricepuţi şi comunişti şi au fost puşi în genunchi pe coji de nucă acum îi ia, îi curăţă şi îi spală ca la Nufărul şi îi face democrat-liberali. Vrea să-i facă pentru că de fapt oamenii nu se duc şi nu ascultă minciunile şi promisiunile deşarte”, a spus Mîrza.

Preşedintele PSD Suceava a mai spus că primarii PSD sunt deranjaţi de faptul că liderul judeţean al PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, îi sună la ore târzii în noapte pentru a le cere să părăsească PSD. „Oamenii se simt foarte deranjaţi că sunt sunaţi la ora 9, la 10, 11 noaptea de către senatorul Flutur, că vrea să discute cu ei ca să treacă la PD-L pentru că el îşi doreşte foarte mult conducerea Consiliului Judeţean, la care oamenii de bun simţ îi spun „dar noi avem conducerea Consiliului Judeţean, de ce ne chinui”.

Îl rog pe această cale şi pentru ultima dată să lase primari PSD în pace, să nu mai facă presiuni, să nu-i hărţuiască şi să nu-i deranjeze, pentru că au de rezolvat foarte multe probleme în localităţi”, a încheiat Mîrza.

Trebuie spus că Gavril Mîrza se află la şefia Consiliului Judeţean din anul 1996, deci numără în prezent trei mandate şi bate la poarta celui de-al patrulea.

0 comentarii: