vineri, 11 ianuarie 2008

La Cîmpulung Moldovenesc se pregătesc "Serbările Zăpezii"


Consilierii locali din Cîmpulung Moldovenesc au stabilit ca ediţia din acest an a "Serbărilor Zăpezii" să se desfăşoare în zilele de 2 şi 3 februarie.

Propunerea de a organiza manifestarea mai repede decît se obişnuia în fiecare an a fost făcută de primarul Gabriel Constantin Şerban, cu scopul de a se profita de condiţiile meteo favorabile. Potrivit primarului, manifestarea se va desfăşura în două locuri. Pentru iubitorii sporturilor de iarnă şi distracţiei în zăpadă şi pentru tineret în special, pe pîrtie vor fi organizate concursuri şi jocuri specifice. Pentru restul publicului şi pentru cei care nu se pot deplasa pe pîrtie, centrul municipiului va fi gazda unor seri de concerte în aer liber. Sîmbătă vor evolua "Holograf", "Hara", Anda Adam şi "Simplu", iar duminică au fost programate concertele susţinute de Alex, "DJ Project", Andra şi Ştefan Bănică jr.

Costurile manifestării au fost estimate la 150.000 lei, iar suma va fi suportată de bugetul local. "Publicul este din ce în ce mai exigent şi mă bucură asta, pentru că reprezintă pentru noi o provocare de a organiza manifestări tot mai reuşite. Am încercat să organizăm lucrurile astfel încît să se regăsească în aceste serbări toate gusturile şi aşteptările celor care ne vizitează, dar şi ale cîmpulungenilor. Vor fi două zile deosebite, dedicate sportului şi distracţiei şi sperăm să fie cît mai mulţi cei care vor dori să ne fie alături cu acest prilej", ne-a spus primarul.

0 comentarii: