vineri, 11 ianuarie 2008

Vasluienii trag la Vatra Dornei cu gandul la cupele europene


Sport - Vasluienii trag la Vatra Dornei cu gandul la cupele europene

Cu gandul la participarea in premiera in competitiile europene, vasluienii au inceput pregatirea de iarna repede.

La reunirea lotului,
care a avut loc pe 6 ianuarie, au lipsit Dorinel Munteanu si cei patru jucatori sarbi, antrenamentul de dezmortire fiind condus de finantatorul Adrian Porumboiu.
De doua zile, vasluienii, in frunte cu antrenorul Munteanu si trei dintre sarbi, Ljubinkovici, Bukvici si Jovanovici (singur Nikitovici nu s-a prezentat inca la lot), sunt in cantonament la Vatra Dornei pentru un stagiu de pregatire de zece zile. Din 22 ianuarie pana pe 2 februarie se va realiza un turneu in Cipru, unde vor fi jucate patru meciuri de pregatire, cu Honved Budapesta, Elfsborg, Lech Poznan si Lask Linz. Pana la reinceperea campionatului se va mai efectua un stagiu de pregatire, in Turcia, adversarii din acest turneu urmand a fi stabiliti.


Deocamdata, noutatile din lotul celor de la Vaslui se numesc Ionut Pavel (revenit de la Focsani), Vasilache (venit in probe de la Minerul Motru) si marea speranta de la care se asteapta sa devina revelatia echipei, tanarul Mandrusca, revenit de la echipa-satelit din Barlad.
Despre alte transferuri pe care le vor face moldovenii ne-am interesat direct de la sursa, respectiv de la Adrian Porumboiu: "Chiar acum ma urc in masina si plec spre Vatra Dornei sa vad cum se pregatesc baietii. In primul rand, vreau sa va spun ca Ljubinkovici si Mardare nu vor pleca nicaieri si vor ramane la echipa cel putin pana la vara. In plus, vom mai lua trei oameni noi. Nu pot sa va spun ca sunt fundasi, mijlocasi sau atacanti, daca sunt romani sau straini, tot ce pot sa va zic deocamdata este ca sunt trei fotbalisti adevarati".

0 comentarii: