vineri, 11 ianuarie 2008

O familie de nemti a disparut misterios pe ruta Suceava - Maramures


Ioan (45 ani), Maria (43 ani) si Dennis (16 ani) intentionau sa petreaca Craciunul in judetul nostru

Un barbat din municipiul Timisoara a sesizat IPJ Timis cu privire la posibila disparitie a unei familii de cetateni germani. Este vorba despre o familie formata din trei persoane, respectiv mama, tata si fiu. Cei trei s-au aflat la finele anului trecut in vizita la rudele din Timisoara. Ulterior, acestia au plecat intr-o calatorie prin tara si in 29 noiembrie 2007 a fost ultima data cand au putut fi contactati. Ei spuneau atunci
la telefon ca sunt undeva intre Suceava si Maramures si ca intentioneaza sa isi petreaca Craciunul in judetul nostru, deoarece aici sunt foarte multe traditii. Totodata, exista informatii ca cetatenii germani nu ar fi ajuns inca in Germania.

* Itinerarul stabilit de politisti: Timisoara - Deva - Brasov - Gal
ati - zona Maramuresului

In urma primelor investigatii efectuate de politistii timisoreni s-a stabilit ca la 14 noiembrie, familia Keller (Ioan - 45 ani, Maria - 43 ani si Dennis - 16 ani) a sosit in Romania cu un autoturism VW Passat combi.
Acestia au locuit in Timisoara, la sora lui Maria Keller. Dupa o saptamana, ei au plecat cu autoturismul VW inmatriculat in Germania prin Romania, pe itinerarul Deva - Brasov - Galati - zona Maramuresului, cu intentia de a vizita manastirile si de a petr
ece sarbatorile de iarna. Ultima data cand au luat legatura cu familia din Timisoara a fost pe data de 29 noiembrie 2007 de pe un telefon mobil ce apartine familiei Keller. Dupa aceasta data nu au mai putut fi contactati, intrucat telefonul mobil era inchis. De asemenea, politistii timiseni au sesizat autoritatile germane de disparitia celor trei, acestea confirmand ca membrii familiei Keller nu se afla la domiciliul din Germania. Nici la aceasta ora nu pot fi contactati pe telefonul mobil. Toti trei au fost dati in urmarire generala pe teritoriul Romaniei, a fost informata ambasada Germaniei la Bucuresti si urmeaza a fi dati in urmarire internationala prin Interpol.

* Biroul Urmariri Maramures este in alerta

Comisar Dorin Coste, seful Biroului Urmariri din cadrul IPJ Maramures, ne-a confirmat faptul ca aceasta disparitie misterioasa este cunoscuta de toti politistii din judetul nostru.
"Acordam o mare atentie acestui caz. Din pacate, pana acum, pe raza judetului nostru nu au fost semnalate indicii cu privire la prezenta celor trei cetateni germani. Nici nu au fost accidente rutiere in care sa fi fost implicat autoturismul cu care se deplasau membrii familiei Keller. Semnalmentele lor le-am transmis tuturor unitatilor de politie, iar in cazul in care vom avea informatii, vom actiona imediat", a precizat comisar Coste.

* Semnalmente

Dennis Keller (16 ani): inaltime 1,75 m, greutate intre 60 si 65 kg, culoarea pielii alba, corpolenta slaba, ochii caprui.
Ioan Keller (45 ani): inaltime 1,88 m, greutate intre 80 si 85 kg, culoarea pielii alba, corpolenta atletica, ochii caprui, par grizonat tuns scurt, are un dinte lipsa in partea de sus stanga.
Maria Keller (43 ani): inaltime 1,64 m, greutate intre 50 si 55 kg, constitutie slaba, ochi caprui, fata lunguiata, are incisivii cariati.
Persoanele care pot da relatii cu privire la cele trei persoane sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate sectii de politie sau sa sune la numarul unic 112.

0 comentarii: