luni, 4 februarie 2008

Cu permisul suspendat şi numere expirate un tânăr din Bosanci a lovit un bătrân din comună


Actualitate



Un tânăr din comuna Bosanci, ce avea permisul suspendat iar numere de înmatriculare expirate de cinci zile, a accidentat grav un consătean. Potrivit IPJ Suceava sâmbătă, ora 15.10, pe D.J 208/A, în interiorul comunei Bosanci, I. OVIDIU, în vârstă de 22 ani din localitate, posesor al permisului de conducere categoriile ,,BE şi CE ” din anul 2004, în prezent suspendat, în timp ce conducea autoturismul marca „Opel Astra” înmatriculat în Germania, cu valabilitatea numerelor expirate la 28.01.2008, a surprins şi accidentat grav pe D. TOMA, în vârstă de 77 ani, localnic, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nemarcat şi fără să se asigure. Accidentat, dar nu atât de grav este şi G. ION, în vârstă de 22 ani din municipiul Suceava, pasager în autoturism.

Bătrânul a fost transportat la spital unde i s-a stabilit diagnosticul „fractură gamba stângă, contuzie de bazin şi plagă buză inferioară” necesitând pentru vindecare circa 45 - 50 zile îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul şofer este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi având permisul de conducere suspendat.

0 comentarii: