luni, 4 februarie 2008

Social democraţii avertizează că electoratul îl va sancţiona pe Ion Lungu pentru „traseism politic”


Politica



marza Preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat duminică seara că decizia preşedintelui PNL Suceava, Ion Lungu de a candida pentru un nou mandat de primar din partea PDL va fi sancţionată dur de electoratul sucevean. „Populaţia se aşteaptă ca un primar să fie preocupat să-i rezolve problemele şi nu ca un ales să fie preocupat doar să-şi rezolve problemele politice, trecând de la un partid la altul”, a afirmat Gavril Mîrza.
Capra.Mihai.Sandu
Acesta a declarat că electoratul îl va sancţiona pe Ion Lungu pentru „traseism politic”. „Până mai ieri declara că este liberal din tată-n fiu şi mureau de dragul Brătienilor. Nu cred că Brătienii se regăsesc în PD”, a ţinut să remarce preşedintele PSD Suceava.

Totodată, acesta a ţinut să adauge că declaraţiile lui Gheorghe Flutur privind scoaterea PSD din conducerile Consiliilor Judeţene din judeţele Moldovei sunt simple „aiureli”. „Mandatele consilierilor judeţeni sunt date de alegători şi nu de Flutur. Din câte ştiu eu, în România alegătorii sunt cei care stabilesc cine câştigă alegerile şi nu senatorul Flutur”, a conchis liderul judeţean al PSD Suceava.

0 comentarii: