vineri, 11 ianuarie 2008

Gheorghe Flutur a prezentat un extras privind rambursări de TVA de care a beneficiat Hayssam în guvernarea PSD


Politica



Flutur În replică la declaraţia preşedintelui PSD Suceava, Gavril Mîrza, care a spus că prin firmele din Suceava, sirianul Omar Hayssam a finanţat cu zeci de miliarde de lei vechi campania Alianţei DA, preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat joi, că sirianul a beneficiat de rambursări de TVA în judeţul Suceava.

Gavril Mîrza a afirmat, miercuri, că are date exacte cu privire la sponsorizările pe care Omar Hayssam le-a făcut Alianţei DA, exemplificând cu o sumă de şapte miliarde de lei vechi din conturile unei firme din Suceava aparţinând sirianului ce au avut ca destinaţie o fundaţie din Bucureşti.

Senatorul Gheorghe Flutur, a ţinut să-i reamintească preşedintelui PSD Suceava că Omar Hayssam a fost membru PSD şi a finanţat „pufoaicele” cu care se îmbrăcau liderii PSD în campania electorală din 2004.

Acesta a mai spus că Hayssam a fost un protejat al guvernării PSD şi că în judeţul Suceava a beneficiat de rambursări de TVA, şi ca argument a prezentat un extras din care reieşea că în anul 2003 firma Bucovina Entreprises Dorna, aparţinând lui Hayssam, a beneficiat de rambursări de TVA de 13,2 miliarde de lei vechi.

0 comentarii: