luni, 4 februarie 2008

Accident mortal după o ciocnire între două maşini ce rulau prea aproape de mijlocul şoselei


Actualitate



Două autoturisme s-au ciocnit pentru că circulau foarte aproape de axul drumului, unul dintre şoferi decedând în urma impactului. Potrivit IPJ Suceava, duminică la ora 02.00, pe DJ 209/C în afara comunei Drăgoieşti, C. NICUŞOR în vârstă de 21 ani, din oraşul Gura Humorului, posesor al permisului de conducere categoriile „B, C şi E” din anul 2004, în timp ce conducea autoturismul marca „Dacia 1310” pe o porţiune de drum, în curbă uşoară la stânga, în vârf de rampă, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca „VW Passat” condus din sens opus de R. GHEORGHE, în vârstă de 19 ani, din comuna Valea Moldovei.

Impactul puternic a fost urmat de decesul conducătorului auto C. NICUŞOR şi vătămarea corporală a lui C. MARIAN, în vârstă de 21 ani din aceeaşi localitate, pasager în autoturismul Dacia.

„Din primele cercetări nu s-au putut stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, deoarece ambele autoturisme circulau în apropierea axului drumului, urmând a se dispune efectuarea unei expertize tehnice auto” se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.

Poliţiştii mai precizează că şoferii purtau centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest R.GHEORGHE, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

0 comentarii: