luni, 4 februarie 2008

CJ Botoşani va finanţa Aeroporul Suceava şi în 2008


Consiliul Judeţean (CJ) Botoşani va aloca şi în 2008 fonduri pentru finanţarea Aeroportului "Ştefan cel Mare" de la Suceava, a declarat vicepreşedintele CJ, Dorin Ciuştea.
CJ a prevăzut în buget o sumă de 100.000 de lei, în ciuda ameninţărilor venite din partea preşedintelui CJ, Constantin Conţac, că va sista finanţarea în cazul în care aeroportul din localitatea Salcea nu îşi va schimba numele în Aeroportul Suceava - Botoşani.
"Până la urmă, trebuie să se ajungă la o înţelegere şi în ceea ce priveşte schimbarea numelui, pentru că nu are nimeni de pierdut nimic dacă se adaugă un cuvânt la numele actual", a afirmat Ciuştea, care consideră că finanţarea din acest an are loc în baza unui protocol mai vechi între administraţiile judeţelor Botoşani şi Suceava.
Preşedintele CJ Botoşani a înaintat atât omologului său din Suceava, Gavril Mârza, cât şi Ministerului Transporturilor şi Ministerului Internelor şi Reformei Administrative o solicitare de modificare a numelui aeroportului de la Salcea în Aeroportul Suceava - Botoşani.

0 comentarii: