duminică, 31 august 2008

Durere în familia sucevenilor omorâţi la Buzău

Corpurile neînsufleţite ale celor cinci suceveni omorâţi într-un accident rutier produs în judeţul Buzău vor fi aduse acasă în cursul zilei de luni. Este vorba despre familia Serediuc, Neculai, Gabriela şi trei copii cu vârste între trei şi cinci ani, care şi-au găsit sfârşitul în urma unui accident, produs de un bucureştean de 27 de ani, care s-a izbit frontal cu un Seat Leon în maşina în care se aflau sucevenii. În Suceava, vestea morţii celor cinci a căzut ca un trăsnet asupra rudelor, nici unora nevenindu-le să creadă că micuţii, împreună cu părinţii au decedat.

La câteva ore după accident, mama lui Neculai Serediuc, este încă în stare de şoc. „Vai de mine şi de mine. Nu mai pot... îmi vine să mă duc. El avea grijă de mine, îmi trimitea bani, nora şi cu nepoţeii stăteau cu mine. Era atât de multă veselie în casă”, spune cu ochii înlăcrimaţi mama lui Neculai Serediuc. „Au plecat de la Bucureşti spre Suceava şi au vrut să treacă pe la părinţii ei. Am vorbit cu ea la telefon. A spus că vine acasă şi să vin pe la ea. Restul... nu ştiu nimic altceva decât că îi aştept să vină acasă”, declară şi sora bărbatului.

Neculai Serediuc era subinginer al firmei de construcţii Aktor şi lucra în Bucureşti, iar soţia sa Gabriela era profesoară de religie, urmând să-şi reînceapă activitatea după o perioadă în care s-a ocupat de creşterea copiilor săi.